“Eindelijk kan ik de sieraden van mijn moeder dragen.”


Heeft u ergens in een la gestopt nog oude sieraden met een emotionele waarde die u niet weg wilt doen maar eigenlijk ook niet meer kunt dragen. Ze zijn misschien kapot, passen niet meer of zijn niet meer uw stijl.

Herkent u dit? Er zijn oplossingen.
Bestaande sieraden kunnen omgesmolten worden tot een compleet nieuw ontwerp, een oude trouwring kan (soms relatief eenvoudig) vermaakt worden tot een mooie ring , hanger of broche of zelfs oorsieraden (vaak met behoud van de oorspronkelijke gravure).                   Soms is een kleine aanpassing al afdoende , bijvoorbeeld een edelsteen vervangen of één of meerdere briljanten toevoegen. Loop eens binnen voor een vrijblijvend advies !

Ambachtelijk handwerk
Kleinood is al vanaf 1991 uw adres voor het laten repareren van gouden en zilveren sieraden. Bijvoorbeeld voor het vergroten of verkleinen van ringen ,solderen van armbanden of colliers ,slotjes repareren of vernieuwen enz. Ook het adres voor leuke ook soms wat apartere zilveren sieraden en een klein assortiment gouden sieraden.                                                                                                                      Eveneens kunt u hier terecht voor horloges ( OOZOO en Lorus ) ,horlogebandjes en het laten vervangen van horlogebatterijen (meestal klaar terwijl u wacht). Tevens is er een leuke collectie sieraadjes voor jonge meiden, ringetjes, armbandjes, oorknopjes en het bekende bedelsysteem Bellini .
Kleinood is een klein winkeltje met een verrassend assortiment!